Tunneterapia Avalon

Psykologinen vyöhyketerapia, moderni vyöhyketerapia

Hoitola avoinna

Olemme auki ajanvarauksella 

 

Arkisin ma- to klo: 15.00 eteenpäin

Perjantaisin aamusta alkaen

Viikonloppuisin ajanvarauksen yhteydessä erikseen sovittuna. 

 

Hoitohuone on tällähetkellä kotonani. Tila ei sovi koira- allergiasta kärsivälle asiakkaalle, koska talossa asuu myös koira. Koira pysyy tilanteen mukaan joko koiraportin takana tai on mukana terapiakoirana. Koira saattaa haukkua tullessasi ovelle ja olla iso, mutta hän on erittäin lempeä ja ystävällinen ihmisille. 

 

Ota yhteyttä puhelimitse tai viestillä: 040 5747300

Tämän sivun yhteyden- ottopainikkeen alta.

Avalonin fb- sivujen kautta viestillä.

 

Huom, en vastaa puhelimeen ollessani töissä tai tekemässä hoitoa, silloin annan asiakkaille rauhan ja keskityn vain olennaiseen. Tästä syystä viesti, jossa kerrot halukkuutesi hoitoajalle toimii parheiten. Otan yhteyttä takaisin päin. 

 

Tullessasi moderniin- tai tunnin hoitoon, tai hoitamaan jotakin akuuttia vaivaa, voit jo aikaa varatessasi kertoa alustavasti millaisista fyysisistä oireista on kyse, se auttaa hoidon valmistelussa ja voimme käyttää hoitoaikasi paremmin oireen- mukaiseen hoitoon. Aina ei ole tarvetta hoitaa koko kehoa, vaan keskitymme olennaiseen kipualueeseen. Näin varsinkin hoitovalikoiman lyhyemmissä hoito- ajoissa. Eri oireilla on oma painelukaavionsa ja karttansa, jonka lisäksi teemme aina nyt- hetkeen perustuvan keho- anamneesin. 

 

Pidemmissä hoitoajoissa on aina kattava haastattelu sekä elämäntilanteen kartoittaminen ja sen mukaan tehty nyt- hetkeen perustuva terapia- hoito. Silloin hoito määräytyy aina kulloisenkin prosessin vaiheen mukaisesti ja kaikki elämään vaikuttavat tekijät pyritään huomioimaan myös fyysisissä oireissa. Tärkeää on huomioida milloin oireet alkoivat, jos on kyse kroonisemmasta ja pidempikestoisesta oireesta. 

Avalon Tunneterapia

Tunneterapia Avalon on uusi sivustoni, joka rakentuu ihmisyyden, tunnetietoisuuden ja todellisen itsen äärelle. Avalon- nimi löysi tiensä tietoisuuteeni juuri vuoden 2018 kynnyksellä ja saa nyt lähteä luotsaamaan nimenomaan tekemääni tunne- ja kehoterapiaa tästä eteenpäin.

 

Avaloniin sisältyy mielenkiintoinen uusi energia ja itsessään jo vanhaan brittein saareen liittyvä mytologia on kiehtova ja tuo tuulahduksen menneestä viisaudesta ymmärtää ihmisen kokonaisuutta ja lähestyy ihmisen sydäntä tunnepuheen kautta.

 

Mytologiassa Avalonia on pidetty mm. ylimaallisen rauhan symbolina, keijujen asuttamana saarena ja "omenasaarena"

 

Avalon on tuotu tähän päivään ja jokainen saa antaa sille oman merkityksensä ja totuutensa. Hoidot Avalonin alla perustuvat Kaironin kehittämään Psykologiseen ja Moderniin tunnevyöhyketerapiaan.

 

Avalon auttaa näkemään kehoon ja tunnemuistiin kätketyt tapahtumat tuoden ne tietoisuuden valoon. Samalla erinäiset fyysisen kehon kivut, oireet ja epä-tasapaino tilat tulevat hoidettua vaikuttaen kehon omiin parantaviin ominaisuuksiin.

 

Avaimena on omaan itseen kääntyminen ja lopulta luopuminen erilaisista omaa elämää ohjaavista sokeista pisteistä.

 

Keho on kuin puun vuosirenkaista muodostunut tietopankki, joka muistaa ja kantaa mukanaan kaiken jo kerran unohtuneen. Tämän tiedostamattoman vapauttaminen auttaa meitä muistamaan keitä me oikeastaan olemme, kenen elämää elämme ja mitä menneisyytemme taakkoja kannamme mukanamme.

 

Mennyt meissä on raskasta ja vetää energiaa ja toimintatarmoa alas päin. Asioiden läpikäyminen ja vapauttaminen auttaa. Tilalle tulee tietoisuus nykyhetkestä ja rauha menneisyydelle. 

 

Avalon auttaa myös monissa fyysisissä oireissa lyhyempien hoitosarjojen ja kehollisten tukosten paikallistamisen kautta. Nämä täsmä- hoidot löytyvät myös hoitovalikoimasta. Useammalla vyöhyketerapiaan tutustuminen käy ensin fyysisen kehon kautta, jolloin fyysiset oireet ja kiputilat ovat keskiössä. Sinun ei tarvitse haluta puhua tunteiden kieltä, vaan montaa kehollista oiretta voidaan lähestyä fyysisyyden kautta. Tervetuloa hoitamaan fyysisiä vaivoja Avalonin hoitolaan. Terveessä fyysisessä kehossa asuu terve mieli ja sielu.

 

Tervetuloa myös Avalonin mukana hyväksymään mennyt elämänkaari ja jatkamaan tulevaa kevyimmin ja määrätietoisemmin askelin. Moni haluaa ottaa askelia itseoivalluksen ja tietoiseksi tulemisen tiellä. 

 

Avalonilla on lupa auttaa.