Tunneterapia Avalon

Psykologinen vyöhyketerapia, moderni vyöhyketerapia

 Tunneterapia Avalonin Hoitohinnasto 2018/2019

 

 

Psykologinen tunnevyöhyketerapia 120min 60e

 

Perustuu kehon tunnemuistiin ja kehossa olevien kiputilojen, tunteiden ja kokemusten  purkamiseen ja tiedostamiseen. Mahdollistaa keho/tunne/mielen prosessoinnin nyt-  hetkestä aina syvempiin kerroksiin. Keho avautuu ja oma todellinen olemus pääsee  esiin prosessin myötä. Monet fyysisellä tasolla tuntuneet kivut ja jännitystilat  helpottavat. Syvempi itsetuntemus mahdollistuu oman elämänkaaren tietoiseksi  tulemisen myötä.

 

 

Moderni vyöhyketerapia                       90min 50e

 

Kehon energioiden tasapainotus terapia, jossa keho käsitellään auki kevyellä  vyöhykeratahieronnalla ja polaarisella painannalla. Hoidossa huomioidaan koko keho  sekä keskeiset nyt- hetkeen liittyvät ongelmakohdat ja tarpeet. Hoito alkaa aina  keskustelulla, jossa muodostuu kokonaiskuva tulevasta hoidosta. 

 

 

Vyöhykeratahieronta                             60min 40e

 

Kevyt hoito koko keholle, jolla on hyvin rentouttava ja stressiä poistava vaikutus.        Vyöhykeratahieronta puhdistaa kehoa ja rentouttaa mieltä. Hoidolla on monia hyviä  fysiologisia vaikutuksia, kuten lihaskireyden väheneminen, veren kierron vilkastuminen, aineenvaihdunnan paraneminen, immuunipuolustuksen vahvistuminen. Jos olet ollut kovassa stressitilassa pitkään kannattaa hoidot aloittaa vyöhykeratahieronnalla, jotta oma olemus saa rauhassa hakea tasa- painoa. 

 

 

Jalkaterän yleishoito                             60min 40e 

 

Hoito jalkaterästä, jolloin käydään läpi jalan keskeisiä heijaste- alueita. Hoito on miellyttävä ja rentouttava ja heijaste- alueiden kautta saadaan hoidon vaikutuksia koko kehoon. Tämä hoito voidaan tehdä myös vaatteet päällä hoitopöydällä maaten.

 

 

Niska/ hartia alueen pikahelpotus        30min 25e

 

Avaa tukkoista niska/kaula- aluetta ja lieventää stressin vaikutuksia nopeasti. Hoito voidaan tehdä vaatteet päällä hoitopöydällä maaten. Ei sisällä alkukartoitusta eikä hoitosuunnitelmaa

 

 

Intialainen päähieronta                           30min 25e     

 

Perinteinen intialainen "stressipesu". Tehdään tuolilla istuen arkivaatteet päällä. Hoito on syvärentouttava ja sillä on paljon hyvää tekeviä vaikutuksia.              

 

 

Lyhyempi kivun lievitys hoito                   60min  40e

 

Heijaste- alueilta hoito oireen mukaisesti, kerro aikaa varatessasi minkälaisesta kivusta/oireesta on kyse, jotta voidaan kohdentaa hoito paremmin. Myös lyhyemmässä hoidossa avataan kehon ulosmenotiet ja lukot (koko kehon hoito). Hoidossa valitaan joitain juuri sinun hoidollesi olennaisia heijastealueita (jalkaterät, korva) ja käytetään tarvittaessa kehomagneetteja tehostamaan hoidon vaikutuksia. Huom! Myös moderni vyöhyketerapia sopii kaikenlaisiin kehollisiin kipuihin myös, jolloin tehdään aina oireen mukainen hoito koko keholle 1,5h 

 

 

Raskauden aikaiset hoidot:

 

Moderni vyöhyketerapia tai vyöhykeratahieronta noin kuukauden välein 3kk alkaen. Pitää kehoa auki, rentouttaa ja helpottaa raskauden aikaisisissa kivuissa.

 

Loppuraskauden aikaan synnytystä käynnistävät hoidot aikaisintaan vkolla 38. Suositellaan hoitosarjaa esim kolmen päivän välein, jos laskettu aika on jo mennyt tai halutaan edesauttaa synnytyksen käynnistymistä.  60min 40e

 

Lapset:

 

Vyöhyketerapiahoito sopii lapsille ja koululaisille. Hoidoista saatava apu:

- Jännitys- ja pelkotilojen lieveneminen, tasa- painoisempi olo.

- Maadoittaa ja rauhoittaa ylivilkkaita lapsia ja auttaa olemaan enemmän läsnä omassa kehossa.

- Auttaa hyväksymään itseä ja muita

- Tasoittaa liian voimakkaita tunnetiloja ja hoidon kautta voi oppia ymmärtämään ja hyväksymään omia tunteitaan

-Voi hakea apua mm päänsärky, vatsakipu, ummetus, yökastelu, atooppista ihottumaa voi hoitaa kehon lukkoja avaamalla, allergia, astma

 

Avaava vyöhyketerapia 60min 40e

 

Nuoret yli 15v

 

-Rentouttaa, helpottaa jännityksissä, lievittää ja purkaa stressiä, parantaa unen laatua.

-Tasa- painottaa ihmissuhde asioissa

-Vähentää fyysisiä oireita, kuten päänsärkyä ja stressiä

-Auttaa jaksamaan paineisessa koulumaailmassa

-Jännitystilat ja pelot

-Auttaa keskittymisessä

 

Avaava vyöhyketerapia 60min 40e

 

 

Maksu tällähetkellä käteisellä. 

 

Kysy hoitosarjaa, jolloin pääset alkuun kehon puhdistumisessa ja avautumisessa. Avalon tukee "prosessoijaa" joten 5x jälkeen on yksi ilmainen hoitokerta. Hyvin tavallista on, että oman kokemuksen myötä moderni vyöhyketerapia enemmän kehollisena hoitona syvenee tunnemuistin avautuessa kuin itsestään psykologiseen vyöhyketerapiaan. On silti täysin mahdollista aloittaa myös psykologisesta vyöhyketerapiasta.